Altinus Vin

Altinus Vin

Altinus Vin er en lokal virksomhed med fokus på varer og service af høj kvalitet. Vi forhandler vine fra det meste af verden, og i vores udvalg af delikatesser, har vi især fokus på danske produkter. Alle vore leverandører og producenter er nøje udvalgt, og vi sælger kun varer som vi på forhånd selv har smagt. Det er vigtigt for os, at vi ved hvordan varerne er produceret og at vi har et godt forhold til alle vore leverandører, uanset størrelse.

I Møllehaven 12A i Jyllinge har vi butik, showroom og lokaler hvor vi bl.a. afholder vinsmagninger og vinskole. Vi sælger både til private og erhverv. Vores viden og engagement omkring vin og delikatesser deler vi rigtig gerne. For os er personlig service og dialog nøgleordene – så vi er sikre på I får den rigtige vin i den bedste kvalitet til lejligheden. På vores webshop findes et udvalg af vores produkter.

Vi leverer firmagaver, både til medarbejdere, kunder og til forretningsforbindelser. Men har I et ønske om altid at have lidt på lager af f.eks. vingaver, så klarer vi også det.

Altinus Vin

www.altinusvin.dk
Tlf. 2575 2321
altinus@altinusvin.dk

.

Møllehaven 12A, indg. B
4040 Jyllinge

Altinus Vin - butik