EDC Poul Erik Bech


Velkommen hos EDC Poul Erik Bech i Jyllinge

 

Vi har været i byen i over 30 år, og har således et dybdegående kendskab til boligerne og til boligmarkedet i Jyllinge og omkringliggende byer. Vi er den mæglerbutik i byen, som har den længste åbningstid og de fleste åbningsdage.

Vi går meget op i at have byens mest tilfredse kunder og stræber konstant efter dette.

Vi er en del af EDC Poul Erik Bech som er en landsdækkende ejendomsmægler med over 50 boligbutikker og 15 erhvervscentre. I kraft af vores størrelse og lokalkendskab har vi ganske enkelt de fleste kunder til din bolig.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg. Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene, samt at vi kun forstyrrer når vi har kunder med.

Vi træffes telefonisk alle dage hele året rundt og byder alle velkommen i butikken til en boligsnak over en god kop kaffe.

Hvorfor sponsorerer vi Jyllinge FC?
Vi går ind for at støtte lokalt da vi tror at vi alle kan gøre byen til et bedre sted at bo i. Vi oplever i stigende grad flere og flere kunder i vores by og vil derfor gerne bidrage til Jyllinge FC, da de er en af Jyllinge’s store spillere, når vi snakker om at skabe aktivitet for området.

Poul Erik Bech Fonden
En stor del af vores virksomhed er fondsejet
www.poulerikbechfonden.dk

Jeppe Løgstrup
Partner, Afdelingsleder

www.edc.dk/jyllinge/
Tlf. 5858 7415
jlo@edc.dk

.

Jyllingecentret 7
4040 Jyllinge