JH-Teknik ApS


JH-Teknik ApS sikrer dig mod indbrud

 

JH-Teknik ApS er dit værn mod indbrudstyve. Uanset om det gælder din virksomhed eller dit hjem, er vi klar med den nyeste teknologi og branchens bedste service, som beskytter dig.

JH-Teknik ApS yder professionel rådgivning og sikrer både dit hjem og din virksomhed mod indbrud. Vi installerer tyverialarmer, og vi tilbyder alle former for privatalarmer, erhvervs- og tågesikring, adgangskontrol samt videoovervågning, så du kan føle dig tryg og sikret mod indbrudstyve, uanset hvor du befinder dig.

Vi tilbyder unikke alarm- og sikringsløsninger. Hos virksomhederne er særligt vores tågesikring populær, da den gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig i tågen, så det eneste rigtige for indbrudstyven bliver at opgive sit foretagende og forsvinde. Som de eneste tilbyder vi desuden billige brandalarmer i forbindelse med en tyverialarm til private og mindre erhverv, hvor vi har mulighed for at advisere brandvæsnet.

Vi samarbejder med Nordens største udbydere af erhvervs- og privatalarmer. Det betyder, at vi tilbyder vores kunder den nyeste teknologi, moderne kvalitetsprodukter og branchens mest effektive vagtservice. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og vores service.

John Højmose

www.jhteknik.dk
Tlf. 2029 4266
john@jhteknik.dk

.

Møllehaven 1A
4040 Jyllinge