JJ Kommunikation


JJ Kommunikation skaber værdi for forretningen

 

Vi tilbyder stærk rådgivning i strategisk kommunikation og markedsføring, så I får en samlet og målrettet profilering over for de rigtige målgrupper på de rigtige kanaler. Vi hjælper med kommunikationsopgaver, der skaber værdi for forretningen og sikrer, at I når jeres målsætninger.

Jyllinge FC’s erhvervsnetværk er vores lokale forankring. Som virksomhed i Roskilde er vi en aktiv medspiller af byens hold, vi bakker op, og vi er med til at udvikle strategierne – både internt og eksternt.

Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at nå deres mål og få de præcise budskaber ud til deres målgrupper. Hver dag løser vi kommunikationsopgaver for både private og offentlige virksomheder samt for organisationer, som vi rådgiver om alt fra kommunikationsstrategi og markedsføring på sociale medier til grafisk design.

Vi træder til som virksomhedens eksterne kommunikationsafdeling og rådgiver og tænker kommunikationen hele vejen rundt med jeres virksomhed i centrum, når vi udvikler hjemmesiden og skriver jeres pressemeddelelser og artikler.

I stigende grad anbefaler vi at formidle gennem video og sociale medier, så I får en samlet og målrettet profilering over for jeres målgrupper.

Jan Jensen
Chefrådgiver

Tlf. 2011 8550
jj@jjkommunikation.dk

.

www.jjkommunikation.dk
Tlf. 4659 0550

Trekroner Centervej 57, 1
4000 Roskilde

 

Følg JJ Kommunikation Aps

Skriv et svar