MT Kloak og Byg ApS


MT Kloak og Byg ApS – vi kan, vi vil, og vi gør det

 

Og en lille lort bedre end de fleste. Vi er byens autoriserede kloakmester, certificerede rottespærremontører og rottefængere.

Entreprenørvirksomheden MT Kloak og Byg ApS tilbyder alle former for kloakarbejde, herunder kloak- og højtryksspuling. Vi renoverer kloakker både ude og inde samt laver mindre entreprenøropgaver i form af tilbygninger og alle former for nedsivning i åbent land samt regnvands løsninger.

Hos MT Kloak og Byg ApS er du sikret en god og professionel service samt høj kvalitet baseret på vores brede erfaring inden for kloakering, entreprenøropgaver og rottebekæmpelse. Som kunde hos os er du i sikre hænder, når du vælger at bruge os som autoriserede kloakmester og certificerede rottespærremontører og rottefænger. Vi monterer rottestop og rottespærrer. Vi tilbyder alle former for rottebekæmpelse.

Vi plejer de lokale kunder og har fokus på, at vores kunder har tillid til os, ved at de oplever tilfredshed med kvaliteten af arbejdet og overholdelse alle aftaler. Derfor lægger vi altid vægt på at være servicemindede og have god dialog med kunderne og gennemsigtige priser.

Michael Throksø
Aut. kloakmester, rottefænger, rottespærremontør

www.mtkloakogbyg.dk
Tlf. 5085 1990
mtkloak@hotmail.dk

.

Hvedevej 5
4040 Jyllinge