PCSCHEMATIC


PCSCHEMATIC – på forkant med udviklingen

 

PCSCHEMATIC er specialister i unikke softwareløsninger til automation og el-installation.

PCSCHEMATIC udvikler software til automationsbranchen og er udviklerne bag el-branchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation. Vi er specialiseret i dokumentationssoftware, der giver dig overblik, fordi du får hele dokumentationen samlet på ét sted.

Kunden i fokus
PCSCHEMATIC arbejder med kunden i centrum, og ud fra deres behov opdaterer og tilpasser vi løbende vores software. Vi opdaterer årligt programmet efter kundernes behov, så du kan overholde de seneste standarder. Vi arbejder med en dialogisk tilgang til vores kunder, og vi sætter stor pris på at være i kontakt med brugerne af programmet, så vi hele tiden kan udvikle og optimere vores løsninger.

For at kunne være i kontakt med brugerne tilbyder vi desuden en vedligeholdsaftale, der sikrer, at du har adgang til de nyeste softwareversioner samt adgang til vores support. Vi tilbyder effektiv og kompetent support i programmet, der giver dig den faglige sparring, der holder dig på forkant med udviklingen.

Vores unikke softwareløsninger har gjort PCSCHEMATIC markedsdominerende i Danmark. Programmet er nu udviklet til 13 forskellige sprog i samarbejde med vores mange partnere i udlandet.

Ove Larsen

www.pcschematic.com
Tlf. 4676 0490
ove.larsen@pcschematic.com

.

Bygaden 7
4040 Jyllinge